COMD ASHA Presentations

Thursday	
	Michelle Ivey : A Deeper Dive into Variations on Shared Storybook Reading in Clinical Practice. Virtual/Technical Clinical
1:00-2:00	M. Adelaide Restrepo, Andrea Pittman, Anny Castilla-Earls , & Ayoub Daliri: Thinking About a PhD? Information for Prospective Doctoral Students. 1-hour Seminar, Westin/Marina III/IV (Harbor Wing, Lobby)
1:00-2:00	Stephen Camarata, Rene Gifford, Mackenzie Lighterink, & Ferenc Bunta : Speech Production in Pediatric Cochlear Implants: A Window into Speech Processing. 1-hour Seminar, CC/152
2:30-4:00	Michelle Hernandez*, Katrina Fulcher-Rood, & Anny Castilla-Earls: The SLP Perspective: Current Practices, Challenges, and Future Directions for Assessing English Language Learners. Poste 4:30-6:00 Austin Thompson, Danika Pfeiffer, Mariam El Amin, et al. A Qualitative Exploration of Open Science Practices in COMD. Poster Session, CC/Hall C
5:30-6:30	Juliana Ronderos & Anny Castilla-Earls : Contribution of Cognitive Processing Abilities to Performance on Verbal Repetition Assessments in Spanish-English Bilingual Children. 1-hour Seminar, CC/252AB (Lvl 2)
Friday	
10:30-11:30	Hailey Kingbury, Whitney BaumanT ynashia Whitaker** , & Belinda Daughrity: Own It: Imposter Syndrome as a Barrier to Financial Success for Students. 1-hour Seminar, Westin Commonwealth Ballroom ABC
11:00-12:30	Austin Thompson , Micah Hirsch, Kaitlin Lansford, & Yunjung Kim. SLP's Estimations of Intelligibility in Dysarthria: An Analysis of Speaker- and Listener-Factors. Poster Session, CC/Hall C
11:00-12:30	Ashwini Joshi , Shaheen Awan, Danielle Devore , Julina Ongkasuwan, & Teresa Procter: Normative Pediatric Data for Cepstral Measures Using Praat and ADSV. Poster Session, CC/Hall C
11:30-1:00	Monique Mills: Identifying and Pursuing Postdoctoral Opportunities. Research Roundtables, TBD
1:00-2:00	Colleen Visconti & Margaret Blake : Peer Review: Applying Best Practices. 1-hour Seminar, Westin/Burroughs (Harbor Wing, Mezz)
2:30-3:30	Anny Castilla-Earls, Juliana Ronderos, Javier Jasso^, Michelle Hernandez*, & Janelle Flores*: Language Maintenance in Bilingual Children With and

- Without Developmental Language Disorders. 1-hour Seminar> Omni/Ensemble Ballroom D (Lvl 2)
- 2:30-3:30 Renee Blake, Walt Wolfram, **Tynashia Whitaker****, & Izabelle Pinzon: Talking Black in America Part II: Performance Traditions Implications for Global Practice. 1-hour Seminar, Omni/Ensemble Ballroom EF (Lvl 2)

Saturday, November 18

- 8:30-9:30 **Camille Wynn** & Molly Beiting: Sparking Conversation: A Discussion on Motor Speech Breakdowns in Autism. 1 hour Seminar CC/156C
- 9:00-10:30 Courtney Wilkinson, **Austin Thompson**, & Yunjung Kim: Acoustic and Kinematic Contrastivity in Speakers with Parkinson's Disease. Poster Session, CC/Hall C
- 11:00-12:20 **Amber Thiessen**, Jennifer Thistle, & **Alejandra Gomez*****: Communication of People with Aphasia in Telepractice: SLPs' Use of Augmented Input Techniques. Poster Session, CC/Hall C
- 1:00-1:30 **Lisa Beccera*** & **Amber Thiessen**: Picture That! Using Visual Supports to Increase Emotional Competence and Reframe Challenging Behavior. Technical Session, Douglass (Lobby)/130

[^] Postdoctoral Fellow, * PhD student, ** Master's student, *** Undergraduate student